Δύσκολα θα βρείτε κάποιον που να μην απολαμβάνει το λευκό ρύζι. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με αρκετά άλλα συστατικά, ενώ μπορεί να απορροφήσει οποιαδήποτε γεύση του προσφέρετε. Είτε ως το βασικό συστατικό σε ένα πιάτο, είτε ως συνοδευτικό στοιχείο στο αγαπημένο σας πιάτο λαχανικών και πρωτεϊνών, αυτό το σιτάρι πραγματικά αποτελεί δημοφιλή επιλογή στη μαγειρική. Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι είναι πιο επεξεργασμένο από άλλα είδη ρυζιού, πολλοί λάτρεις του ρυζιού μπορεί να αμφισβητούν τη θρεπτική του αξία και να θέτουν το ερώτημα «Είναι το λευκό ρύζι υγιεινό»; Από τη μία, το λευκό ρύζι είναι χαμηλό σε λιπαρά και λογικά χαμηλό σε θερμίδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα υγιεινά πιάτα. Από την άλλη, το λευκό ρύζι υφίσταται αρκετή επεξεργασία, κατά την οποία αφαιρούνται το πίτουρο, το φύτρο και ο φλοιός -και μαζί με αυτά οι περισσότερες από τις φυτικές ίνες και τα θρεπτικά συστατικά του. Δείτε παρακάτω τα οφέλη του, σύμφωνα με το eatthis.com, και σε ποιες περιπτώσεις να το επιλέγετε για […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.